ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Akdiken Ortaokulu

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladık.

Ara

2023-2024 yılı eğitim- öğretim veli toplantısına katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

"Yeni nesil sizin eseriniz olacak öğretmenler" diyen başöğretmenin izinde emek veren tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Okulumuz öğretmenleri Mertcan Çiçek ve Gülsüm Buse Akbaş tarafından hazırlanan program ile öğretmenler günü çoşkuyla kutlandı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Nis

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında okulumuzda velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte depremzede vatandaşlarımız için gıda yardım kolilerimizi hazırladık. Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Jandarma trafik ekibi öğrencilerimizi trafik konusunda bilgilendirdi.

Kas

Hacivat ve Karagöz Oyunu için Rabia YANAK ve Halis SÖKER öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.